website uitbreiding: timeline

Het houdt niet op. Net het experiment met het fotoboek online gezet, ben ik gelijk weer met iets nieuws aan de slag gegaan. Uiteraard weer voor de website. Wederom een uitbreiding. En wat is die uitbreiding dan?

Een timeline. Een tijdslijn waarin alle cols, in chronologische volgorde worden weergegeven, zoals wij ze beklommen hebben. Bovenaan staat de laatste col, en onderaan de eerste. Hieronder is een screenshot weergegeven van de timeline. Je kunt deze timeline vinden onder het menu [About] en vervolgens [Timeline], of door op deze link te klikken.

safarisnapz004

Helemaal volledig is het nog niet, daar het zeer veel tijd kost om dit accuraat op te bouwen. Ik moet diep graven in mijn geheugen, de Blogs er weer op doorlezen, het routeboekje ernaast houden en af en toe op de website van de 100 cols de juiste gegevens traceren. Heb ik dat voor mekaar, moet ik de foto er nog bij zoeken en juist uitsnijden zodat het col-bordje er goed op staat. Overigens kun je altijd op de plaatjes zelf klikken voor de volledige foto.

Op dit moment is etappe 2016 zo goed als kompleet, echter moet er nog een controle door Ms. H uitgevoerd worden. Er staan er nu 41 op, hetgeen redelijk zou moeten kloppen. Het toevoegen van de cols van etappe 2015 ben ik net mee gestart. Dit zal nog wel enkele dagen duren voordat het af is.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.