Fotoboek editie 2016

Nog net op tijd voor de winter … ons foto- en verhalenboek van onze Samen100 avonturen tijdens de 100 cols tocht, editie 2016. De verhalen van onze blog zijn gecombineerd met foto’s tot een (naar mijn mening) geslaagd resultaat. Luchtige tekst met elke pagina eyecandy die de tekst dan weer een “gevoel” moet meegeven. Dat was het uitgangspunt van dit boekje. Of ik daarin geslaagd ben, laat ik aan jullie over om te beoordelen …

Samen100 editie2016

Klik hier of op bovenstaande plaatje (de cover van het boek) om naar het boek te navigeren. Editie 2016 heeft verreweg dezelfde vormgeving gekregen als editie 2015, met enkele kleine verschillen. Er is meer aandacht besteed aan de vormgeving. Enkele foutjes in de 2015 editie zijn er uit gehaald. Tevens heb ik indicatoren toegevoegd met het rit nummer. Last but not least heb ik paginanummering toegevoegd. Zoals je kunt zien, niet veel wijzigingen. Het draait dan ook niet om deze simpele elementen, maar vooral om de inhoud. Veel lees- en kijklezier toegewenst.

2 replies
 1. PaulHannen
  PaulHannen says:

  Geweldig mooi, een topprestatie. Het blijft een aparte ervaring het beklimmen van die Col’s en zeker het boven komen geeft altijd een kick. Proficiat met het behalen van deel 2 van jullie 100 col’s op naar het laatste deel.
  Btw het was lekker leesvoer met mooie pica’s!
  Gr de Bekker

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.